Došlo je vrijeme kada smo prisiljeni nositi se s jednim od najvećih izazova u povijesti. Kako bismo pridonijeli prevenciji infekcija donosimo nove standarde zaštite. U uvjetima epidemijskog rizika od koronavirusa gotovo sve poslovne aktivnosti trpe pa smo u cilju smanjenja izostanaka ili prestanka rada u vrijeme gripe donijeli rješenje koje će pomoći tvrtkama da osiguraju kvalitetu svoje usluge, svojih djelatnika te svojih klijenata ili korisnika.

PURELIGHT LUG rješenja temeljena na UV-C tehnologiji  - koriste ultraljubičasto svjetlo za učinkovito smanjenje i uklanjanje štetnih mikroorganizama. Prostor je potrebno tretirati svjetlom kako bi se sterilizirao. UV-C svjetiljke su jedne od najučinkovitijih metoda dezinfekcije zraka i površina. Dokazana učinkovitost zračenja valne duljine 253,7nm omogućuje učinkovit dezinfekcijski učinak. PURELIGHT rješenja doprinose sigurnosti u bilo kojem javnom prostoru. Preporučamo korištenje gdje god je kvaliteta usluge ujedno vezana uz sigurnost - bolnice, klinike, ambulante, ljekarne, laboratoriji, farmaceutska, proizvodno-prehrambena i prehrambena industrija, kozmetička industrija, hoteli, lječilišta, ugostiteljski objekti, restorani, škole i druge odgojno-obrazovne  ustanove, uredi, tvornice, različite uslužne tvrtke, benziske postaje i dr. 

Učinkovitost UV-C tehnologije zahtjeva i dalje određene mjere opreza međutim PURELIGHT rješenja uvelike pomažu i pridonose sigurnosti. Različita rješenja omogućiti će korisnicima da sukladno svojim potrebama vrše sterilizaciju prostora. Omogućujemo neprekidnu sterilizaciju ili sterilizaciju kada se u prosotru nitko ne nalazi. Za više informacija na raspolaganju Vam je naš tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru najbolje konfiguracije za Vaš prostor.