O nama

NAŠE PREDNOSTI

DEKORATIVNA RASVJETA – SPOJ FUNKCIONALNOSTI I DIZAJNA

Prilikom projektiranja profesionalne rasvjete (uredske, industrijske...) prioritet se daje osvjetljenju i učinkovitosti. Kod ambijentalne rasvjete svjetiljke osim funkcionalne komponente imaju i dekorativnu pa se odabir rasvjetnih tijela smatra nezaobilaznim dijelom arhitekture i dizajna prostora. Proizvodi moraju biti savršen spoj dizajna i tehnologije, a njihov pravilan raspored osigurava idealno uravnoteženo osvjetljenje prostora.

URBANA RASVJETA – ISPLATIVA INVESTICIJA

LED rasvjeta predstavlja nešto više od funkcionalne rasvjete. Smart LED rasvjeta igra važnu ulogu u razvoju pametnih gradova. Gradovi koji se prebacuju na LED tehnologiju ostvaruju značajne uštede i povrat ulaganja u kratkom vremenskom razdoblju.

INDUSTRIJSKA RASVJETA – RASVJETA ZA UČINKOVITU RADNU OKOLINU

Kvaliteta osvjetljenja značajno utječe na produktivnost. Ljudi vizualno prikupljaju više od 85% svih informacija, tako da je dobra rasvjeta na radnom mjestu iznimno važna budući da povećava produktivnost, koncentraciju, kvalitetu rada, a istovremeno smanjuje broj pogrešaka. Ujedno pozitivno utječe na dobrobit i zdravlje radnika.

USLUGE

Nudimo cjelovita rješenja rasvjete – opremu, projektiranje, izradu svjetlotehničkih proračuna a sukladno zahtjevu klijenta i montažu.

O nama

Naša tvrtka pruža pametna i jednostavna rješenja u različitim područjima profesionale rasvjete – ulična, industrijska, urbana, uredska i dekorativna.

Partner smo i ovlašteni zastupnik renomiranih europskih proizvođača rasvjete. 

Našim klijentima ne samo da isporučujemo visoko kvalitetnu LED tehnologiju, već im pružamo cjelovite integrirane pametne sustave i rješenja. Osim opreme u suradnji sa svojim partnerima nudimo i projektiranje te samu montažu gdje je to potrebno.

Za svoje klijente samostalno izrađujemo svjetlotehničke proračune za sve prostore - interijere i eksterijere i zajedno sa njima odabiremo optimalni sustav rasvjete koji će im omogućiti maksimalnu uštedu, a ujedno zadovoljiti i sve njihove funkcionalne i estetske zahtjeve.

Naši glavni ciljevi su pouzdanost, kvaliteta, jednostavnost te inovativnost. 

PODRUČJE DJELOVANJA

Dizajn rasvjete

Integracija svjetla, prostora i vremena pomoću programa Dialux, Dialux Evo i Relux. Simulacije se rade kako bi prikazali na koji se način može poboljšati funkcionalnost i upotrebljivost određenog prostora, uz istovremeno poboljšanje energetske učinkovitosti i smanjenje troškova energije.

Naši ciljevi

Pouzdanost, kvaliteta, jednostavnost i inovacija. Individualni pristup svakom klijentu u cilju ispunjenja svih njegovih zahtjeva i potreba.

Pametni gradovi

Integracijom rješenja za pametne gradove i održivog razvoja, pametni gradovi će postati inovativniji, konkurentniji, privlačniji, sigurniji i prilagodljiviji. Sve to će poboljšati kvalitetu života smanjujući troškove vezane uz okoliš upotrebom pametnog upravljanja prirodnim resursima.